Chystáme se na německý veletrh GaLaBau

Když se sejde víc než 1000 firem ze zelené branže v německém Norimberku, aby tam 4 dny prezentovaly celému světu, co umí, znamená to jediné. Začíná veletrh GaLaBau. A na něm my nesmíme chybět.

O veletrhu GaLaBau

GaLaBau je mezinárodní veletrh zahradní a krajinářské tvorby, městského mobiliáře a dětských a sportovních hřišť, který se koná pravidelně každý sudý rok v září v bavorském Norimberku. Letošní 25. ročník připadá na termín 11. – 14. září a jako každoročně se na něm můžete potkat se zástupci významných evropských a světových firem, které se zabývají oblastí plánování, výstavby i péče o zahrady, parky, uliční zeleň i veřejná prostranství. 

Chybět nebudou výstavní expozice známých evropských okrasných školek, výrobců a prodejců techniky pro údržbu zeleně, či výrobců a prodejců městského mobiliáře a dětských hřišť. A setkat se tam můžete i s vydavateli odborných časopisů a knih nebo stánky německých profesních svazů, sdružení a asociací. 

GaLaBau navštěvujeme už několik let

I když se veletrhu neúčastníme aktivně jako vystavovatelé, v roli návštěvníků jsme si ho už několik let nenechali ujít. Letos se nasát jeho neopakovatelnou atmosféru, oťuknout si konkurenci, seznámit se s nejnovějšími oborovými trendy a načerpat inspiraci chystáme zase. A už se neskutečně těšíme.

Jste zvědaví, jaké nové poznatky si z GaLaBau přivezeme? Hned po veletrhu se s vámi o svoje dojmy podělíme. Sledujte naše novinky, nebo se rovnou přihlaste k odběru newsletteru – pak se o všem dozvíte hned mezi prvními.